Urodziny, chrzciny, komunie czy jubileusze. Każdego dnia jest okazja do świętowania i osłodzenia sobie tego czasu naszymi słodkościami.
Poznaj smaki naszych tortów okolicznościowych!
TWARÓG – KARMEL
Na spodzie tortu znajdziemy finansjer z orzechów laskowych. Kolejna warstwa to mus karmelowy z karmelizowanym słonecznikiem. Całość otacza lekki mus twarogowy.
Dla wielbicieli karmelu!ROZMIARY I CENY:
6/8 porcji – 70 zł
10/12 porcji – 115 zł
14/18 porcji – 160 zł
20/22 porcji – 230 zł
24/26 porcji – 275 zł
TWARÓG – KARMEL
Wilgotne ciasto z kawałkami orzechów włoskich, pralina orzechowa, gruszki w winie z przyprawami korzennymi, krem orzechowy na karmelowej czekoladzie oraz mus orzechowy.
Nowość!ROZMIARY I CENY:
6/8 porcji – 95 zł
10/12 porcji – 140 zł
14/18 porcji – 195 zł
20/22 porcji – 280 zł
24/26 porcji – 340 zł
MALINY – BIAŁA CZEKOLADA
Na spodzie tortu znajdziemy klasyczny, jasny biszkopt. Kolejna warstwa to chrupka z wafelkami maślanymi, żelka malinowa oraz mus malinowy. Całość otacza mus na bazie białej, belgijskiej czekolady.
Bestseller!ROZMIARY I CENY:
6/8 porcji – 90 zł
10/12 porcji – 130 zł
14/18 porcji – 180 zł
20/22 porcji – 260 zł
24/26 porcji – 310 zł
JABŁKA – KAWA ZBOŻOWA
Na spodzie tortu znajdziemy biszkopt cynamonowy. W środku mamy kruszonkę z płatków owsianych, cynamonowy sos karmelowy, karmelizowane jabłka. Całość otacza mus z białej, belgijskiej czekolady oraz kawy zbożowej.
ROZMIARY I CENY:
6/8 porcji – 80 zł
10/12 porcji – 120 zł
14/18 porcji – 170 zł
20/22 porcji – 240 zł
24/26 porcji – 285 zł
TRUSKAWKA – MASCARPONE
Na spodzie tortu znajdziemy biszkopt migdałowy z kawałkami malin. Środkowa warstwa tortu to lemon curd, krem truskawkowy oraz warstwa prażynki. Całość otacza mus mascarpone.
ROZMIARY I CENY:
6/8 porcji – 90 zł
10/12 porcji – 130 zł
14/18 porcji – 180 zł
20/22 porcji – 260 zł
24/26 porcji – 310 zł
PORZECZKA – PESTKI DYNI
Spód tortu to finansjer z pestek dyni. W środku mamy konfiturę porzeczkową oraz curd porzeczkowy. Całość otacza krem z pestek dyni z białą, belgijską czekoladą z dodatkiem karmelizowanych pestek dyni.
ROZMIARY I CENY:
6/8 porcji – 90 zł
10/12 porcji – 130 zł
14/18 porcji – 180 zł
20/22 porcji – 260 zł
24/26 porcji – 310 zł
WIŚNIE – CZEKOLADA
Spód tortu to ciasto czekoladowe. W środku znajdziemy chrupiącą prażynkę sezamową, konfiturę wiśniową, ganach czekoladowy. Całość otacza mus stracciatella.
Słodka klasyka!ROZMIARY I CENY:
6/8 porcji – 90 zł
10/12 porcji – 130 zł
14/18 porcji – 180 zł
20/22 porcji – 260 zł
24/26 porcji – 310 zł
POMARAŃCZE – CZEKOLADA
W torcie na spodzie mamy brownie. Kolejne warstwy to konfitura pomarańczowa z kandyzowaną skórką pomarańczową, warstwa ganach-u z czekoladą 80 %. Całość otacza mus z mlecznej, belgijskiej czekolady.
ROZMIARY I CENY:
6/8 porcji – 80 zł
10/12 porcji – 120 zł
14/18 porcji – 170 zł
20/22 porcji – 240 zł
24/26 porcji – 285 zł
MANGO – MARAKUJA
Spód tortu to finansjer kokosowo – migdałowy. W środku znajdziemy curd z marakują, panna cottę jogurtową. Całość otacza mus z mango.
ROZMIARY I CENY:
6/8 porcji – 80 zł
10/12 porcji – 120 zł
14/18 porcji – 170 zł
20/22 porcji – 240 zł
24/26 porcji – 285 zł